29 June 2010

Hari yang Membosankan!

blog purple, adakah blog tahu yang tuan blog dah bosan?? bosan apa? yaaaa bosan yang hari2 yang dilaluinya... ahh aku tak kisah apa orang lain ckp pasal aku.. kalau tak puas hati watpa nak suruh orang lain yang sampaikan?? cuba bersikap matang, buat cara professional, kan elok bincang sama-sama dan luahkan apa yang korang tak puas hati tuh! nie tak, tahu complain dan tahu ngumpat suka2 ja, hei!ingat aku ni robot ke apa?? ingat aku ni ada klon lain ke yang boleh tolong aku buat keje2 aku.. korang takkan faham apa masalah aku, jadi jangan main suka hati control life aku, ko ingat ko sapa ha nak control2 aku?????? ishhhh lama2 boleh tension aku kalau terus2 gini!huh!
buat mereka yang tak sedar diri nak mams.... ini adalah peringatan buat anda... ada banyak....tapi biarlah aku senaraikan yang utama dan terpenting bagi aku.

1) tolong bersikap terbuka
2) tolong tukar mind set anda ke mind set orang dewasa (hoi! umur korang dah brapa. korang sumer lagi tua dari aku tahu tak!!!!)
3) jaga budi bahasa anda... ada ramai kanak2 di..... ni!
4) aku buat kerja aku mengikut tanggungjawab aku, korang tak payah masuk campur dan tak payah nak tambah2 kerja aku!
5) tak payah nak sombong dengan saya.. korang bukan siapa2 pun, kita sama "hamba Allah" yang sama2 pinjam bumi ciptaan Allah...dimana?tempat yang korang pijak tu lah..
6) cukup untuk arini..

makasih buat yang terasa dan berubah serta sedar diri


No comments:

Post a Comment